Sotilasapteekki Helsinki

Tuossa muuten joskus aikoinaan kun olin Suomen puolustusvoimien palveluksessa, kävin tietty hakemassa sieltäkin kasan noita valkoisia Sotilasapteekin military grade -huulirasvapurkkeja. Ja usein. Ei ole mitään siviilitason ainetta se Wink

Aina kun jotain asiaa tuli terveyskeskus/sairaalapuolelle, pyysin vielä lisäksi huulirasvaa mukaan. Sitä sieltä yleensä sai sen enempää kyselemättä ja sitä oli ihan hyvä muutenkin kantaa aina takintaskussa mukana. Tässä ainoa ongelma oli sulamisen kanssa. Varsinkin kamiinan lähettyvillä… Koostumus muuttuu taas silleen, ettei se toimi ihan kunnolla.

Tästä nyt lähinnä tuli myöskin mieleen, kun olimme Rovajärvellä leirillä ja kävin hakemassa lääkkeitä tms. lääkintäpaikalta. Samalla tietty pyysin, että mahtaisiko olla huulirasvaa saatavilla kun huulet meinaa kuivua ja se intin huulirasva on tosi asiansa ajavaa? Lääkintäupseeri siinä oikein kehui, että joku on sentään ymmärtänyt nuo huulivoiteiden hyödyt ja miten hyvää ainetta se on. Sain sitten pari purkkia Smile

Sotilasapteekin huulivoide

Sotilasapteekin huulivoide

Valmistaja: Sotilasapteekki
Malli: Huulivoide
Pakkaus: 20g purkki
Maku: Melko mauton

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse