Mirame Silk & Shine

Yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani on ollut Mirame Silk & Shine Lip Balm. Eli se, missä on joukossa kiiltäviä hileitä. Kunnes eräänä päivänä ilmestyi kauppoihin uusi siitä uudenmallinen erä. En tiedä kuka tästä päätöksestä ja uudistuksesta on siellä Blistexillä vastannut, mutta täytyy nyt vähän ihmetellä. Yritän ymmärtää tätä siitä näkökulmasta, että tämä mahtuisi nyt housuntaskuun paremmin.

Uusi puikko oli ensinnäkin pienempi kuin edeltäjänsä. Vanha 4,8g ja uusi 4,25g (ohuempi puikko). Lisäksi koostumusta oli samalla jotenkin ehkä muutettu. Edellinen versio oli pehmeää ja levittyi huulille mukavasti ja uudempi versio oli jotenkin kovaa, huonosti levittyvää. Tämä nyt saattaa kuitenkin johtua jonkinlaisesta alkukankeudestakin, hetken käytön jälkeen rasva kyllä pehmenee. Päällä on ilmeisesti jonkinlainen kovemmaksi jähmettynyt kerros. Ei tätä silti tule enää niin paljoa käytettyä.

Positiivisena juttuja löysin niitä vanhoja versioita kasan edullisesti jostain halpahallista ja noukin useampia varastoon. Hileitäkin näyttäisi olevan melko saman verran joukossa uudessa ja vanhassa versiossa.

Vanhempi Mirame Silk & Shine

Vanhempi Mirame Silk & Shine

Valmistaja: Mirame
Malli: Silk & Shine
Pakkaus: 4,8g puikko
Maku: Vähän teollinen, ei kuitenkaan erityistä makua

Uudempi Mirame Silk & Shine

Uudempi Mirame Silk & Shine

Valmistaja: Mirame
Malli: Silk & Shine
Pakkaus: 4,25g puikko
Maku: Vähän teollinen, ei kuitenkaan erityistä makua

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse