YleX

YleX:n huulirasva ei ole kuin lähinnä coolinnäköinen juttu. Onhan se kuitenkin YleX -tuote, jonka cool factor on Pasilan lähetystornin korkeimman antennin huippuakin ylempänä.

Huulirasvana se kuitenkin vaikuttaisi olevan sitä halvinta mahdollista vaniljaista, eli perusmallinen liikelahja johon on vaan printattu mainostekstit päälle. Voi kun noi liikelahjafirmat joskus tarjoaisivat jotain muutakin kuin aina tätä samaa… Vaikka jotain makua. Se olisi niin piristävää vaihtelua! Tietty kalliimpaa, mutta erottuisi ainakin joukosta.

YleX

YleX

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse